varsågod fyll i alla fält med (*)

Boka online

031-12 50 70

hotline

Kundreferenser


Lars Lindberg från .:

”Efter att ha varit storrökare i mer än 40 år gjorde jag en behandling hos relief i Göteborg. Det var min svåger i Tyskland som rekommenderade metoden. Jag har nu varit rökfri i 2 år och fortsätter rekommendera er för personer som vill sluta röka.”Lotta från Göteborg:

”Behandlingen var verkligen avslappnande och jag kände inget sug efter cigaretter efteråt, jag är väldigt nöjd.”Seija Karjalainen från Gävle:

Jag hade provat o sluta men mådde så dåligt varje gång, men när jag gjoerde det med hjälp från Ljusbubblan slapp jag abstinensen och behövde bara jobba med vanan, så nu har det gått två år och sex månader sen jag slutade. Tack Ljusbubblan, känner mig väldigt stolt och fräshare.Nils Strand från Göteborg:

Hej och tusen tack för att ni hjälpte mig att sluta röka. Det är idag ett år sedan jag var hos er och jag har aldrig mått bättre, jag pratar om er fantastiska metod så ofta jag kan.

 

Mvh

 

NilsAnneli S från Stockholm:
Hej, jag gjorde en reliefbehandling på Sdermalm i Stockholm.Helt magiskt! En timmes lugn behandling och jag liksom "svävade på moln" efteråt. Jag svävar fortfarande, inget röksug alls, trots både glögg och vin samt att jag umgåtts med rökande vänner. Känns som om jag aldrig har rökt.
Tack Relief! Jag kommer rekommendera detta till alla rökare jag känner.


Kristian från Gävle:
 Hej Marie-Louise!   
    
Vill bara tacka dig för laser-behandlingen du gjorde på mig för att jag skulle kunna sluta röka.   
    
Direkt efter att jag hade gjort behandlingen försvann röksuget, det var som trolleri.   
    
Nu har jag varit rökfri i en månad, och jag har ingen som helst lust att ens titta åt en cigarett!    
    
Jag mår mycket bättre nu och orkar mycket mer. Den förändring jag har märkt mest är att mina kalla händer är ett minne blott. Förut var dom som två isklumpar, men nu är dom alltid varma. Använder knappt handskar längre :-)   
    
Om jag hade råd och möjlighet, skulle du få tusen röda rosor som tack för hjälpen!!   
    
Ha de bäst och ha en riktigt god jul och ett gott nytt år!


Lotta Arvidsson från Stenungsund:

För ett år sedan (2 juni) fick jag en sluta röka behandling i Göteborg. Jag var skeptisk, men ville verkligen sluta röka efter 34 år. Dagen efter behandlingen var jättejobbig, men därefter har det inte varit några som helst problem och nu har jag hållt upp i ett år.

 
Tack så mycket för hjälpen!Tobias Eriksson från Stockholm (Södermalm):

Hej Simon, tänkte skriva några rader som du bad om i hopp om att det hamnar på hemsidan. Efter ca 14 år som aktiv rökare är jag nu inne på min 10e vecka som rökfri. Det känns helt fantastiskt! Jag valde behandlingen som även motverkar viktuppgång och kilona har bara runnit av mig (minus ca 15 kg). 

Mvh Tobias ErikssonMadeleine från Öckerö:

Hej, idag har jag varit rökfri i 76 dagar, det är 1900 cigg som jag inte rökt och 6000 kr som jag sparat. Även om jag tog den mot viktuppgång så har jag gått upp 3kg. Det mest fantastiska var när jag gick ut första stegen mot Järntorget så kände jag efter... Nä, det kändes som jag nyss rökt och så känns det än.

Mvh, Madeleine, ÖckeröMarie-Louise Aidersjö från Kungsbacka:

Jag är så förvånad att det har varit enkelt! Att man efter 50 år som rökare inte är röksugen. Och en sak till – när jag gick & la mig på kvällen som rökare var min puls ofta så hög och nu är det ingenting! Och min tandläkare är väldigt glad! Tack Helen!Eva G. från Göteborg:

”Det är fantastiskt! Enda nackdelen är att jag saknar tändare hemma nuförtiden när jag ska tända ljus.”Jörgen och Mona från Malmö:

”Fantastiskt, vi rekommenderar behandlingen så ofta vi kan!”

 Camilla A. från Kungsbacka:

”Jag kunde inte ens i min vildaste fantasi tro att det skulle gå så här bra. Ärligt talat busenkelt.”Lennart och Ann-Christine från Göteborg:

”Vi njuter fortfarande av ett rökfritt liv och är mycket nöjda med laserbehandlingen och det professionella bemötandet vi fick hos Relief.”Ros-Marie Olsson från Lindome:

Helen! Detta är inte klokt. Du är en ängel. Jag har rökt i 50 år och känner ingenting, nu har det gått en månad och jag har fått ett nytt liv. Jag är fri! Och inte ett gram har jag gått upp. Du ska ha jätte tack!Roger Jonasson från Rolfstorp:
 
Hej Mikael  
Tack för fantastiskt resultat. 
Jag och min fru har varit rökare sedan tidig ungdom. Jag slutade efter 35 år men började igen efter att hållit upp i 13 år. Min fru har varit rökare i 49 år.    Efter den behandling vi fick hos dig försvann röksuget helt, det har endast återkommit mycket korta stunder vid några tillfällen. Det vi var lite oroliga för var hur det skulle gå vid dom stunderna då man alltid tog ett bloss, t.ex. efter kaffet eller ett glas vin.   
Till bådas förvåning har det gått över förväntan och det har nu gått 2 månader och nu är suget efter tobak helt borta.   


Carl-Johan från Halmstad:

Jag har rökt och snusat sedan 15 års ålder. Försökt sluta röka ett antal ggr med resultat som varat mellan en vecka o tre månader. Vid varje tillfälle har min irritationströskel o tålamod gått ned på en nivå som gjort det jobbigt för min omgivning. Jag provade denna metod för 8 veckor sedan, har slutat med både rökning o snus, har aldrig skett tidigare. Ingen irritation eller tålamodsutmaning. Är en pragmatisk realist som verkligen tvivlade på att detta skulle fungera, men måste nu rekommenderar denna behandling.Bengt och Sussie Carlsson från Göteborg:

Vi har nu varit rökfria i ett år och mår toppen. Tusen tack för hjälpen, vi rekommenderar relief till alla vi känner som vill sluta röka!!Patrik R. från Mölndal:

”Snuset var en så stor del av mig att jag tvekade på om jag verkligen skulle kunna sluta men nu har det gått ett år snart. Tack för hjälpen.”Lena och Sonja från Finland:

Hej, min dotter gjorde en behandling på Södermalm i Stockholm och vi är oändligt tacksamma, Sonja har fått massa energi, luktsinne tillbaka och är nöjdare än nöjd och rekommenderar dig mer än gärna åt sina finska vänner. Tusen tack!Bahar från Stockholm, 59 år:

”Laserbehandlingen hjälpte mig verkligen, nu har också min man och dotter varit hos er. Alla är jättenöjda, tack!”Robert Eriksson från Stockholm:

”Måste erkänna att jag var skeptisk först men det har gått kanon, har inte känt nåt sug alls sen jag var hos er i januari.”Mia C från Göteborg:

”Laserbehandlingen hjälpte mig verkligen att sluta röka, jag har nu varit rökfri i 14 månader.”M. Rådström från .:

”Jag behövde 2 behandlingar men nu har jag varit rökfri i snart ett år.”Ingmarie E. från Kungsbacka:

Hej Helen, jag är fortfarande rökfri, och har inga tankar på att börja igen. Jag är mycket nöjd med behandlingen, tycker att det har varit väldigt lätt än så länge.”Annette Bergström från Gävle:

Röklusten är som bortblåst och har så varit sen jag var till dig för två veckor sen! Helt otroligt och jag är sååå glad jag valde denna metodför att bli kvitt giftpinnarna! Stort TACK till dig Marie-Louise och till Relief för alla peppande sms. Kramelikram Bengt Claesson från Kungsbacka:

Hej, var hos dig 28 april för att sluta röka. Hur bar du dig åt? Nu är det snart november och jag är fortfarande rökfri, Helt otroligt med min konsumption. Jag måste tacka för detta mirakel.

Mvh

Bengt ClaessonNina Lundgren från Malung:

Hejsan, ville bara tala om att jag nu passerat min 37:e dag utan att röka:) mår fantatstiskt, tack igen!Helen från Malmö:

”Jämfört med andra metoder jag testat så var det här en barnlek!”Margaretha från Askim, 57 år.:

”8 månader utan cigaretter, HURRA. Tack för hjälpen!”Patrik R. från Mölndal:

”Snuset var en så stor del av mig att jag tvekade på om jag verkligen skulle kunna sluta men nu har det gått ett år snart. Tack för hjälpen.”
 mer >>>

Välkommen till Relief

Marknadsledande

Behandlingen består av personlig rådgivning och laserterapi behandling. Den tar ungefär 90 minuter och är avslappnande och smärtfri.relief

Relief ®classic compact: 2 100 SEK. Rökavvänjning

Relief ® classic weight:  2 400 SEK. Viktkontrollerande rökavvänjning. Under behandlingen stimulerar vi punkter som ökar ämnesomsättningen och motverkar en eventuell viktuppgång.

I samtliga behandlingar så ingår 30 dagars motivationsstöd via sms och om du skulle känna ett behov av att göra ytterligare en behandling så är den kostnadsfri inom ett år.

Efter vår behandling har du tagit ett stort kliv mot ett nytt liv- Ett liv utan nikotin!

Vill du ge bort en behandling i present till någon du bryr dig om? Våra presentkort beställer du via telefon 031-12 50 70 och kan användas på valfri klinik.


PRESENTKORT